Рецепти vinkel.com.ua

Домашні шпроти з мойви

Домашні шпроти з мойви

Ну що може бути смачніше страв домашнього приготування. Я пропоную приготувати шпроти з мойви. Дуже смачні і ви точно будете впевнені в складі. опис приготування: Домашні шпроти з мойви можна приготувати в мультиварці з рідким димом. Рідкий дим — це ароматизатор, який продається в сухому або р...

Кольоровий пиріг з овочами

Кольоровий пиріг з овочами

Кольоровий пиріг з овочами — це дуже барвисто, позитивно і по-літньому. Класичне блюдо європейської кухні, особливо популярне в південних країнах — Італії та Іспанії. А як воно йде під біле сухе… опис приготування: Рецепт кольорового пирога з овочами винайшла не я — недавно мені подарували одн...

Джем з гарбуза з апельсином

Джем з гарбуза з апельсином

Солодкий і ароматний джем на зиму до чаю стане приємним частуванням для всієї родини! Показую і розповідаю, як приготувати джем з гарбуза з апельсином простим рецептом. опис приготування: Джем з гарбуза сам по собі дуже корисний. Апельсини додадуть нотку пікантності. Для приготування джему з г...

Бутерброди з рибними консервами

Бутерброди з рибними консервами

Такі бутерброди - відмінний варіант для сніданку, для швидкого перекусу вдома або на роботі. Їх можна навіть взяти в дорогу або на пікнік. Готуються бутерброди швидко, просто і легко, вийде смачно! опис приготування: Захотілося смачно і швидко перекусити? Значить цей рецепт вам попався на очі ...

Черемхові сирники

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Якщо Ви дуже любите сирники, але прості вже неабияк набридли, зробіть такі, не пошкодуєте. Виходять вони смачними, з ароматом черемхи. Пригощайтеся! опис приготування: Ці сирники виглядають не зовсім звичайно за рахунок борошна з черемхи. Якщо хочете, щоб аромат був сильніше, збільште кількіст...

Часниковий соус з креветками

Часниковий соус з креветками

Рецепт приготування смачного часникового соусу з креветками. Соус задовольнить смак будь-якого гурмана. опис приготування: У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні. У великій сковороді, гасити паніровані креветки в ол...

Дріжджове тісто для пиріжків

Дріжджове тісто для пиріжків

Правильно приготоване дріжджове тісто для пиріжків — ось, в чому секрет смачних пиріжків. Вопреки стереотипу, гарне дріжджове тісто для пиріжків готується дуже просто і швидко. показую, як. опис приготування: Мені здається, що сьогодні ми все рідше печемо пиріжки — традиційні пиріжки слов'янсь...

Дієтичний шоколад

Дієтичний шоколад

Дуже легкий і швидкий рецепт приготування шоколадних цукерок в домашніх умовах. Готується простіше нікуди, тому, приєднуйтесь, розповідаю, як приготувати дієтичний шоколад. Вам сподобається! опис приготування: У цьому рецепті кількість всіх інгредієнтів можна підібрати за смаком: podslastitely...

Бургери з солодкою картоплею

Бургери з солодкою картоплею

Рецепт приготування бургерів з солодкою картоплею, цибулею, тофу і коричневим рисом. опис приготування: 1. Помістити стример над середньої каструлею з водою. Довести до кипіння і додати солодкий картопля. Готувати на пару від 6 до 7 хвилин. Відкласти в сторону. 2. Нагріти велику неглибоку ск...

Вершкових-грибний соус для м'яса

Вершкових-грибний соус для м'яса

На замітку хочу запропонувати вам нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати вершково-грибний соус для м'яса. ароматний, насичений і ніжний, він точно варта вашої уваги. опис приготування: Перед вами класичний рецепт вершково-грибного соусу для м'яса з мінімумом інгредієнтів і спец...

Соус а-ля Болоньєзе

Соус а-ля Болоньєзе

Болоньєзе - це соус з м'ясного фаршу з томатами. Ідеальне доповнення до локшині і всім видам макаронних виробів. Ситний і простий у приготуванні. дивіться, як приготувати соус а-ля Болоньєзе. опис приготування: Соус а ля болоньєзе подають зі спагеті або іншими видами макаронних виробів. Його ч...

Цитрусовий чай (простий рецепт)

Цитрусовий чай (простий рецепт)

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати цитрусовий чай простим рецептом. Цей напій вам дуже сподобається, повірте мені! Приступаємо до приготування! опис приготування: Подавати цитрусовий чай необхідно з скибочками лимона або апельсина. Також його можна охолодити і подавати з льодом. Цей ...

Чатні з манго і ананаса

Чатні з манго і ананаса

Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см)  — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...

Чурчхела

Чурчхела

чурчхела — традиційна східна солодкість, родом з Грузії. Її готують з виноградного соку і фундука або волоських горіхів. Для загустіння додають крохмаль і кукурудзяну муку. опис приготування: чурчхела — чудова східні солодощі, яку в наших краях дістати складно. Але вихід є! Зробіть Чурчхела в ...

Десертна піца

Десертна піца

Традиційно ми звикли, що піца - це основне блюдо з оливками, сиром, ковбасою, грибами ... І раптом ... десертна, солодка піца! несподівано? мабуть. Але дуже смачно! опис приготування: Це відмінна можливість урізноманітнити ваше меню. Солодка піца хороша тим, що для неї можна взяти тісто, що за...

Долма з рисом

Долма з рисом

Цей рецепт приготування долми з рисом дозволить вам за пару годин приготувати смачну страву, яке прикрасить будь-який стіл. опис приготування: Щоб приготувати долму з рисом в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати начинку. 2. Загорнути начинку в виноградне листя. 3. Приготувати овочі для га...

Бутерброд з куркою

Бутерброд з куркою

Гарячий бутерброд з куркою можна подати на вечерю. він — ситний, величезний, з овочами і соковитою куркою. Дуже добре підходить таке блюдо і для вечірки на природі. Соус і овочі до нього підійдуть будь-які. опис приготування: Такого бутерброда з куркою ви ще не пробували! соковитий, м'який, св...

Чиполліні в кисло-солодкому соусі

Чиполліні в кисло-солодкому соусі

Рецепт приготування страви з лука в кисло-солодкому соусі. опис приготування: Помістіть Чиполліні в киплячу воду на 1 хвилину, потім дайте йому охолонути. чистий цибулю. Розігрійте масло в сковороді. Додайте цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку (8-10 хвилин). змішати цуко...

Бичачі яйця по-гуцульськи

Бичачі яйця по-гуцульськи

Якщо ви думаєте, що вже нічим не можете здивувати своїх гостей, я розповім, як приготувати бичачі яйця по-гуцульськи. Це суперечливе блюдо, але однозначно смачне і незвичайне для багатьох людей. опис приготування: Гриби можна використовувати будь-які і в будь-якій кількості. Смак готового блюд...

Бутерброд с чесноком и помидорами

Бутерброд с чесноком и помидорами

Минимум ингредиентов может дать максимальный результат! Эти бутерброды всего лишь с помидорами, маслом, часником і зеленню, але вони такі смачні, что ваши близкие будут каждый раз просить добавки. опис приготування: Каждый из нас знает минимум пять хороших вариантов приготовления бутербродов....